AYDIN / KUŞADASI - Atatürk Ortaokulu

ŞAKİR ARSLAN - Okul Müdürü

08.11.1975 tarihinde Aydın´ın Koçarlı ilçesinde dünyaya gelen Şakir ARSLAN, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi mezunudur. 2013 tarihinde Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında tezli yüksek lisans yaptı. Millî Eğitim Bakanlığında ilk görevine Diyarbakır´ın Ergani Akçoban Köyü İlköğretim Okulu´nda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. Sırasıyla Aydın Söke Özbey İlköğretim Okulu, Aydın Kuşadası Davutlar Feriha Ruhi Karakaş İlköğretim Okulu, Aydın Söke Avşar Ortaokulu, Aydın Söke Batı Söke Çimento Ortaokulu, Kuşadası İmam Hatip Ortaokulu, Kuşadası Bel-Kent Ortaokulu’ nda görev yapan Şakir ARSLAN, 02.08.2023 tarihinden bu yana Kuşadası Atatürk Ortaokulu´nda müdürlük görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.